Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Ενημέρωση για τις αναχωρήσεις προς Ικαριά!

Ενημερώνουμε τους φίλους σκακιστές που θα ταξιδέψουν αυτές τις μέρες με τα δρομολόγια της Hellenic Seaways από Πειραιά προς Ικαρία (Εύδηλο) ότι, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από την εταιρεία, τα δρομολόγια θα εκτελεστούν από το ΕΓ/ΟΓ Νήσος Χίος (αντί για το ΕΓ/ΟΓ Νήσος Μύκονος) το οποίο αποπλέει από την Πύλη Ε7. Οι ημέρες και οι ώρες αναχώρησης των δρομολογίων παραμένουν οι ίδιες (Παρασκευή 12/7 και Σάββατο 13/7 στις 8.00 το πρωί)

Υπενθυμίζουμε επίσης ότι όσοι έχουν ζητήσει την έκδοση των εισιτηρίων τους μέσω της οργανωτικής επιτροπής του τουρνουά θα τα παραλάβουν στην είσοδο του πλοίου πριν τον αναχώρηση. Για το σκοπό αυτό θα ήταν καλό να βρίσκονται εκεί τουλάχιστον 30 λεπτά πριν τον απόπλου του πλοίου.

Για κάθε επιπλέον πληροφορία και για ζητήματα της τελευταίας στιγμής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά:


6947-829772 (κ. Δημήτρης Καπαγιαννίδης)
6977-730286 (what’s up), 211-1831055  (κ. Άντζελα Σιάκα) 
Χάρτης του λιμανιού του Πειραιά και πληροφορίες για τις θέσεις των πλοίων είναι διαθέσιμες εδώ ενώ πληροφορίες για τη μετάβαση και τη μετακίνηση στο λιμάνι του Πειραιά διατίθενται εδώ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

d